Ehdota kunniamainintaa tuottavuusyhteistyössä ansioituneelle

Työmarkkinakeskusjärjestöjen yhteinen Tuottavuuden pyöreä pöytä pyytää ehdotuksia tuottavuusyhteistyökunniamaininnan saajiksi vuonna 2010. Näin halutaan palkita yhdessä toteutettuja ja esimerkillisiä hankkeita ja ohjelmia, jotka ovat parantaneet suomalaistyöpaikoilla sekä tuottavuutta että työelämän laatua.

Kunniamaininnan saaja voi olla yritys, konserni, julkishallinnon organisaatio, järjestö, yritysverkosto tai niiden osa. Saaja voi olla myös jokin sopimus- tai toimiala, ohjelma, palveluntarjoaja tai rahoittaja.

Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa saajan toimintaa läheltä seurannut henkilö tai taho. Vapaamuotoiset ehdotukset mahdollisine perusteluineen pyydetään toimittamaan Tuottavuuden pyöreän pöydän sihteeristölle 13. helmikuuta 2010 mennessä. Akavan edustaja sihteeristössä on lakimies Jaana Meklin. Kunniamainintaehdotuksen voi määräaikaan mennessä lähettää hänelle sähköpostitse.

Työmarkkinajärjestöjen johtajat julkistavat kunniamaininnan saajat 16.3.2010 järjestettävässä tuottavuusyhteistyöseminaarissa, jonka teemana on Seuraava askel – tuottavuus ja työelämän laatu suomalaisilla työpaikoilla.