Jäsenedut tutuiksi: Työelämän taitoja maksuttomasta urakoulutuksesta

Mikä on urakoulutus?

Lakimiesliiton maksuttomat Urakoulutus-tilaisuudet aloitettiin vuonna 2005. Urakoulutukset tarjoavat koulutusta erityisesti aiheista, jotka koskettavat mahdollisimman monia juristeja niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille liiton jäsenille, myös opiskelijoille. Koulutukset järjestetään yleensä arki-iltaisin, ja ne kestävät kolmesta neljään tuntia.

 

Minkälaisia tilaisuuksia?

Urakoulutustilaisuuksien aihealueet vaihtelevat. Suosittuja ovat olleet muun muassa juristin tietoisuustaitoja käsittelevä mindfulness-tilaisuus, esiintymistaidon kurssi sekä haastavien asiakkaiden kohtaamiseen valmentava kokonaisuus. Tulevan syksyn aikana Lakimiesliiton jäsenillä on mahdollisuus osallistua myös esimerkiksi juristin ja median suhteita käsittelevään koulutukseen tai yrittäjäkoulutukseen. Koko ohjelman löydät tämän lehden sivulta 30 tai liiton nettisivuilta osoitteesta www.lakimiesliitto.fi/tapahtumat.

 

Missä koulutukset järjestetään?

Urakoulutuksia pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan eri puolilla Suomea. Syksyn koulutustilaisuuksia pidetään Helsingin lisäksi myös Lahdessa ja Tampereella.

Osa urakoulutustilaisuuksista löytyy jälkikäteen myös liiton kotisivuilta webinaareina. Webinaareja pääsee katsomaan haluamallaan hetkellä kirjautumalla Lakimiesliiton jäsensivuille.

 

Miten pääset mukaan?

Urakoulutustilaisuuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti Lakimiesliiton kotisivuilla osoitteessa www.lakimiesliitto.fi/­tapahtumat. Tapahtumaosiossa on listattu erikseen kaikki lähikuukausien urakoulutustilaisuudet ja jokaisen tapahtumakuvauksen alta löytyy myös ilmoittautumislinkki. Ilmoittautuminen vaatii kirjautumisen liiton jäsentunnuksella ja salasanalla.

Esteen sattuessa muistathan myös perua paikkasi, jolloin joku varasijalle jäänyt pääsee tilallesi.

 

Haluatko ehdottaa uutta aihetta?

Lakimiesliiton urakoulutus-palvelun sisällöstä vastaa liiton hallituksen nimeämä urakoulutustyöryhmä. Voit vinkata työryhmälle uusista, kiinnostavista aiheista lähettämällä sähköpostia järjestöpäällikkö Olli Niemelle osoitteeseen olli.niemi@lakimiesliitto.fi.

 

Tutustu tulevaan urakoulutustarjontaan liiton kotisivuilla www.lakimiesliitto.fi/tapahtumat. Lisää tietoa myös uutiskirjeissä sekä sosiaalisessa mediassa.