Jäsentietojen päivityspyyntö

Lakimiesliitto on lähettänyt kaikille työelämässä toimiville liiton varsinaisille jäsenille (ei opiskelijoille tai eläkeläisille) kirjeen jäsentietojen päivityksestä. Suomessa asuville kirje saapuu kesäkuun alkupuolella. Mukana on henkilökohtainen jäsenrekisteriote, jäsentietojen muutoslomake ja palautuskuori (postimaksu maksettu). Päivittäminen kannattaa tehdä heti, jos jäsenrekisteriotteessa on vääriä tai vanhentuneita tietoja. Lakimiesliitto ei saa automaattisesti tietoja esimerkiksi työpaikan vaihtumisesta tai uudesta sähköpostiosoitteesta.

Miksi päivittää?

Ajantasainen jäsenrekisteri tehostaa edunvalvontaa ja auttaa parantamaan jäsenpalveluita. Jäsenviestintää voidaan tarpeen tullen kohdentaa tarkasti ja ilmoittaa esimerkiksi jäsenkoulutuksen muuttuneesta aikataulusta henkilökohtaisesti jokaiselle ilmoittautuneelle.

Onnistuu myös jäsensivujen kautta

Jäsentietojen päivittäminen on helpointa Lakimiesliiton verkkosivujen kautta. Kirjaudu ensin osoitteeseen https://jasen.lakimiesliitto.fi/login/ ja siirry Päivitä omia tietojasi -sivulle.

Työsuhde-sivulla voit muokata voimassa olevia työpaikkatietojasi "Muokkaa"-linkin kautta tai lisätä uuden työpaikkatiedon

"Lisää uusi"-linkin kautta. Vanhaan työpaikkaasi tulee laittaa työsuhteen loppumispäivä, sillä muuten tietoihisi jää kaksi aktiivista työpaikkaa. Työnantaja-kenttään haetaan tieto esimerkiksi antamalla työnantajan nimen alkukirjaimet ja haetaan "Hae valinnat" -toiminnolla työnantaja. Pelkkä "Hae valinnat" -toiminto hakee listauksen kaikista työnantajista.

Muista tallentaa tiedot, kun olet tehnyt muutoksia. Jos työnantajaasi ei löydy työnantajalistalta, ilmoita asiasta sähköpostitse jäsensihteereille jasenrekisteri@lakimiesliitto.fi tai käytä jäsentietojen päivityslomaketta.

Nopeille mahdollisuus voittaa palkinto

Perjantaihin 17.6. mennessä vastanneiden kesken arvotaan kolme Suomen Lakimiehet – Finlands Jurister 2011 -lakimiesmatrikkelia ja kolme maksutonta osallistumista XLII Lakimiespäivään.

Lakimiesliitto kiittää tietojaan päivittäneitä.