Kannattaako eläkkeellä kuulua Juristiliittoon?

Eläkkeelle jäävä jäsenemme oli yhteydessä Juristiliiton jäsenpalveluun ja halusi tietää, kannattaako Juristiliiton jäsenenä jatkaa vielä eläkkeellä ja onko jäsenyydestä konkreettista hyötyä työuran jälkeen.

Eläkeläisillä kaikki edut käytettävissä

– Tietysti Juristiliiton jäsenenä kannattaa jatkaa eläkkeellä, toteaa ykskantaan Tuija Parviainen, joka vastaa Juristiliitossa jäsenrekisteristä ja on päivittäin yhteydessä jäsenistöön.

Juristiliitto tarjoaa kaikki samat jäsenedut ja -palvelut myös eläkeläisjäsenille kuin työelämässä oleville jäsenilleen. Laaja etu- ja palveluvalikoima ei siis katkea eläkkeelläkään.

Laaja etu- ja palveluvalikoima ei  katkea eläkkeelläkään.

Eläkeläiset ovat tervetulleita myös kaikkiin tapahtumiin muiden jäsenryhmien tavoin. Ympäri Suomea järjestettävät jäsenillat keräävät yhteen alueensa opiskelijat sekä työssä ja eläkkeellä olevat juristit.

Lisäksi laajasta webinaaritarjonnasta löytyy monipuolisia koulutuksia hyvinvointiin, yhteiskunnallisiin teemoihin ja ajankohtaisiin juristitaitoihin liittyen. Webinaareihin on helppoa osallistua ympäri maata. Lisäksi senioritoimikunta järjestää säännöllisesti omia lounastapaamisia eläkeläisille Helsingissä sekä retkiä kiinnostaviin kohteisiin.

– Tuntuvista jäseneduista eläkeläisjäsenemme hyödyntävät erityisesti Juristiliiton loma-asuntoja Rukalla, Levillä ja Vierumäellä. Loma-asuntojen kohdalla kannattaa myös tarkistaa verkkosivuiltamme vapaat loma-asunnot, jotka ovat heti varattavissa ilman osallistumista arvontaan, muistuttaa Parviainen.

Vapaita aikoja löytyy erityisesti vilkkaimpien lomasesonkien ulkopuolelta.

Loma-asuntojen lisäksi laajasta etuvalikoimasta löytyy esimerkiksi pankki- ja vakuutusetuja sekä liikuntapalvelu ja yhteisakavalaisen Member+:n kautta useita matkustus- ja vapaa-ajanetuja käytettäviksi.

Ilahduttavan moni eläkeläisjäsen on ilmoittautunut Juristipäivään.

– Ajankohtaisena esimerkkinä Juristiliiton eläkeläisjäsenyyden kannattavuudesta toimii tänä syksynä järjestettävä Juristipäivä. Juristiliiton eläkeläisjäsenille lippu maksaa 200 euroa. Ilman jäsenyyttä lipun hinta on 580 euroa. Ilahduttavan moni eläkeläisjäsen on ilmoittautunut tapatumaan, summaa Parviainen.

Etujen ja palveluiden lisäksi tärkeää seniorijäsenillemme on yhteenkuuluvuus muiden juristien kanssa. Juristiliiton viesteistä saa ajankohtaisen kuvan juristien työ- ja vapaa-ajasta ja ilmaiseksi kotiin kannettava Juristiuutiset-lehti toimii kattavana juridiikan yleisaikakauslehtenä.