Lakimiespäivä on täällä taas 30.9.2011 Finlandia-talo, Helsinki

Valtakunnallinen Lakimiespäivä on perinteisesti koonnut yhteen noin joka kymmenennen maamme lakimiehen. Tänä vuonna tavoitteenamme on rikkoa ennätys ja saada mukaan entistä enemmän ammattikuntamme edustajia. Päivä antaa tiiviin katsauksen päivänpolttaviin kysymyksiin, lainsäädännön ja yhteiskunnan kehitykseen, mutta myös ajattelemisen aihetta ihmisistä työn takana.

Lakimiespäivässä nähdään ihminen lakimiehen takana

Lakimiespäivä järjestetään tuttuun tapaan Finlandia-talolla perjantaina 30.9.2011. Tänä vuonna teemoina ovat lakimiesidentiteetti, lakimies johtajana ja lakimiehen jaksaminen. Perinteisestä ohjelmasta vastaavat Lain Huuto, valtiovallan tervehdys ja K. J. Ståhlberg -mitalin sekä Yrittäjyyspalkinnon jakamiset.

Mielenkiintoisia alustuksia ja puheenvuoroja on odotettavissa niin juristeilta kuin ammattikuntaa läheltä seuraavilta asiantuntijoilta. Päivän juontaa uutispäällikkö, kirjailija Matti Rönkä. Lakimiesidentiteetistä omaa sanottavaa löytyy myös näyttelijä Jukka Puotilalta.

Lisää tietoa Lakimiespäivän verkkosivuilta www.lakimiespaiva.fi.

TERVETULOA KUUNTELEMAAN, VAIKUTTAMAAN,
VERKOSTOITUMAAN JA VIIHTYMÄÄN!

Ennakkoilmoittautuminen alkaa 1.6.2011!

Lakimiesliiton osastolla tapahtuu

Lakimiesliiton osastolla voi Lakimiespäivän aikana tutustua liiton eri palveluihin sekä toimistomme väkeen. Tietoa saa esimerkiksi siitä, miten Lakimiesliiton työnvälityspalvelu Lakimiesrekrytointi auttaa työnhaussa. Sen palveluita käyttävät yksityissektorilla niin suuret pörssiyhtiöt kuin pienet asianajotoimistotkin ja julkisella sektorilla muun muassa ministeriöt ja virastot. Lakimiesrekrytoinnin palveluita voivat käyttää kaikki Suomen Lakimiesliiton jäsenet.

Lisätietoja: www.lakimiesrekrytointi.fi

Tervetuloa tutustumaan Lakimiesuutisten uutiskirjeeseen

Lakimiesuutiset on lisännyt sähköisiä palvelujaan uutiskirjeellä.

Lakimiesuutisten uutiskirje jatkaa painetun lehden tueksi kehitettyjä sähköisiä palveluja. Ennen lehden ilmestymispäivää saapuva sähköinen uutiskirje antaa mahdollisuuden tutustua muutamiin lehden artikkeleihin jo etukäteen verkon kautta. Lisäksi kirje kertoo ajankohtaisista aiheista lyhyesti ja esittelee liiton tulevia tapahtumia. Uutiskirjeen voi tilata klikkaamalla Tilaa uutiskirje -painiketta liiton osoitteessa www.juristiuutiset.fi.

Liitto lanseeraa mentorointiohjelmansa

Lakimiesliitto uudistuu myös toimintansa osalta. Lakimiespäivän yhteydessä liitto lanseeraa uuden mentorointiohjelmansa. Vuoden kestävä ohjelma käynnistyy tammikuussa 2012. Hakemuslomakkeita, lisätietoja ja keskustelua aiheesta löytyy liiton ständiltä koko päivän ajan. Ohjelmasta lisää sivulta 38.

Vain osallistumalla voit voittaa, muki mukaan liiton osastolta!

Täyttämällä ja palauttamalla Lakimiespäivän arviointilomakkeen liiton osastolla saat ainutlaatuisen Lakimiespäivän keräilymukin. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi vapaavalinnaista Lakimiesliiton mökkiviikkoa.