Monta hyvää keinoa nauttia kesästä

Pallo saa kyytiä myös tänä kesänä. Kesän aloituksen kunniaksi
golfataan mestaruuksista Naantalin Aurinko Golfin kentällä 17.–18.6. Vaihtelevassa maastossa ja viihtyisässä ympäristössä paremmuutta mitataan sekä
joukkuekilpailun (best ball) että yksilösuoritusten (scratch ja pb) perusteella. Viikonloppu huipentuu lauantaiseen illanviettoon Naantalin Kylpylässä. Kesäisessä Naantalissa tekemistä riittää myös perheen pienemmille vaikkapa Muumien seurassa.

Valtakunnallisessa kesätapahtumassa rockataan! Turku ja Ruisrock kutsuu lauantaina 9.7. VIP-lippu lähtee Lakimiesliiton jäsenille edulliseen hintaan. Varaa paikkasi ja majoituksesi ajoissa! Huom! Turku on vuoden 2011 kulttuuripääkaupunki, joten lomapäiviä voi hyödyntää myös muiden tapahtumien puitteissa.

Tenniksen ystävät saavat treenata taitojaan elokuulle: Lakimiesliiton ulkokenttien mestaruuskisat pidetään Hangossa 12.–14.8. Sarjoja ja tasoja löytyy niin kilpa- kuin harrastajapelaajille. Lauantain hauskanpidosta vastaavat Lakimiestennis ja
Lakimiesliitto. Kannustusjoukkoihin mukaan ei-pelaavat perheenjäsenet!

Kesän hikinen päätös kristallisoituu Lakimiesliiton SM-maratoniin
Helsinki City Marathonin yhteydessä lauantaina 20.8. Kynnelle kykenevät ovat tervetulleita jakamaan juoksun tuntojaan illanviettoon ja palkintogaalaan Lakimiesliiton ylähuoneelle.