Onnittelut uusille opiskelijoille

Tervetuloa mukaan yhteen arvostetuimmista ammatti­kunnista! Oikkarina pääset osaksi erittäin aktiivista ja tiivistä opiskelijaporukkaa, jonka piirissä on jokaiselle opiskelijalle jotakin mielekästä tekemistä. Opiskeluajasta kannattaa ottaa opiskelun ohessa kaikki irti. Ystävysty, ole aktiivinen, pidä hauskaa! Tarjolla on runsaasti mielekästä puuhaa tasapainottamaan opiskelu- ja työssäkäynnin arkea, oli sitten kiinnostunut bileistä, opintovaikuttamisesta, politiikasta, kansain­välisistä tuttavuuksista tai silkasta tiukasta juridiikasta.

Lakimiesliitto esittäytyy uusille opiskelijoille syyskuun aikana ainejärjestöjen fuksiohjelman yhteydessä. Liitto on vahvasti mukana oikkareiden toiminta­vuodessa. Tästä kaikesta lisätietoa saa syksyn infotilaisuuksissa ja tietysti vuorokauden ympäri oikkarit.fi-sivuilta. Opiskelija-asiamies Matilda Merenmies vastaa myös mielellään kysymyksiin.

Jossain vaiheessa uudetkin opiskelijat saattavat kuulla eläimellisen SAKKE-huudon opiskelijariennoissa. Siitä lisää myöhemmin…