Palvelua vuorokauden ympäri

Lakimiesrekrytointi 

Lakimiesrekrytointi on Suomen Lakimies-liiton työnvälityspalvelu. Välitämme korvauksetta oikeuden ammattilaisia sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin.

Palveluamme käyttävät yksityissektorilla niin suuret yhtiöt kuin pienet asianajotoimistot ja julkisella sektorilla muun muassa ministeriöt ja virastot.

Hakijoidemme joukosta löydät kaikkien oikeusalojen ammattilaiset esimerkiksi sopimus-oikeuden, työoikeuden, liikejuridiikan, immateriaalioikeuden, vero-oikeuden asiantuntijat.

Mukana ovat myös oikeustieteen opiskelijat ja heille tarjolla olevat työpaikat.

Toimistolle jatkaja -palvelu

Palvelu on tarkoitettu helpottamaan jatkajien löytämistä asianajo- ja lakipalveluyrityksille sekä edistämään asianajo- ja lakipalvelujen saatavuutta koko Suomessa.

CV-coach

Liiton jäsenillä on mahdollisuus saada asiantuntijan apua oman työhakemuksen ja CV:n tekemiseen. CV-coach auttaa sinua kertomaan parhaalla mahdollisella tavalla omista kyvyistä ja osaamisestasi, oli kysymys sitten pitkän työuran tuoman kokemuksen tiivistämisestä, hakemuksesta ensimmäiseen työpaikkaan tai vaikka LinkedIn-profiilin parantamisesta. Rekrytointialan ammattilaisten hioman CV:n avulla parannat omia mahdollisuuksiasi työnhaussa huomattavasti.

Oppaat ja sopimusmallit

Lakimiesliitto on toimittanut useita oppaita joko itsenäisesti tai yhteistyössä muun muassa Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n muiden järjestöjen asiantuntijoiden kanssa.

Oppaat ovat jäsenille maksuttomia ja niitä voi tilata (1 kpl / jäsen) osoitteesta pia.merisalo@lakimiesliitto.fi. Oppaat, jotka ovat pdf-tiedostona, voi ladata verkkosivuilta. Kaikista oppaista ei ole painettuja versioita.

Verkkokoulutus

Lakimiesliiton verkkosivuilla on katsottavissa eri aihealueiden webinaareja. Katso nauhoitteita jäsensivuilta 

www.lakimiesliitto-fi.pwire.fi/jasenelle/palvelut-ja-edut/verkkokoulutus/

Ajankohtaiset uutiskirjeet

Jäsenet saavat sähköpostiinsa Lakimiesliiton uutiskirjeen noin kerran kuussa. Uutiskirjeet voi lukea myös liiton verkkosivuilta pdf-muodossa.

Palkkaus ja tutkimukset

Tarjoamme jäsenelle lukuisan määrän erilaisia palkkaneuvontatyökaluja, jotka ovat hyödynnettävissä myös verkossa.

Palkkatutkimuksemme  kertovat jäsenistömme palkkatason ja antavat jäsenillemme kuvan esimerkiksi siitä, minkälaisia palkkapyyntöjä kannattaa esittää. Uusin tutkimus on lokakuun 2014 palkkatiedoista ja siihen voi tutustua verkon lisäksi myös sivulla 32.

Palkkapuntarilla saat kätevästi selville eri alojen palkkatasoja ja apua palkkaneuvotteluihin.

Lakimiesliitto antaa vuosittain vastavalmistuneille lakimiehille sekä lakimies-tehtävissä toimiville oikeustieteen ylioppilaille palkkasuosituksen.

Lakimiesmatrikkeli

Lakimiesmatrikkeli on myös sähköinen hakupalvelu, joka tarjoaa ajantasaista tietoa Suomen lakimieskunnasta. Etu on maksuton Lakimiesliiton jäsenille.

Edun saa käyttöön Lakimiesliiton verkkosivujen kautta. Kannattaa huomata, etteivät tiedot ole näkyvissä avoimena verkossa, vaan niiden tarkastelu edellyttää aina kirjautumista.

Edut ja alennukset

Lakimiesliiton jäsenenä saat monia etuja ja alennuksia 

tuotteista ja palveluista. Kaikki edut ja alennukset löytyvät verkkosivuilta. 

Lisäksi Lakimiesliitto on mukana 35 akavalaisen liiton yhteisessä jäsenetupalvelussa www.jäsenedut.fi, josta voi hakea etuja esimerkiksi paikkakunnan perusteella.

Keep in touch – Lakimiesliitto sosiaalisessa mediassa

www.facebook.com/Lakimiesliitto

twitter.com/lakimiesliitto

www.linkedin.com/groups/Suomen-Lakimiesliitto-Association-Finnish-Lawyers-3956379