Palveluita oikeudenmukaisen Suomen rakentajille

Blogit ja kolumnit
10.11.2021 • Janne Laukkanen

Painetun Lakimiesuutiset-lehden etu- ja takakannessa tapaat joukon eri rooleissa toimivia Lakimiesliiton jäseniä, oikeudenmukaisen Suomen rakentajia. He kutsuvat sinut mukaan yhteisöösi ja sen antaman tuen hyödyntäjäksi!

Saatat tuntea kuvissa esiintyvät, tai yhtä hyvin he voivat olla sinulle uusia tuttavuuksia. Yhtä kaikki he ovat kuvissa edustamassa meitä kaikkia: sinua, minua ja muita päivittäin oikeudenhoidon parissa toimivia.

Lakimiesliitossa ja Lakimiesuutisissa haluamme muistuttaa jäsenistömme työn merkityksestä. Jäsenemme rakentavat – opintojen alusta seniorivuosiin – parempaa ja oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa, maailman parasta oikeusvaltiota.

Jäsenemme rakentavat parempaa ja oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa, maailman parasta oikeusvaltiota.

Sanat ovat juhlavia, mutta ne ansaitsevat tulla sanotuiksi juuri tässä ajassa.

Kertomalla jäsenkuntamme työn merkityksestä hankimme ymmärrystä koko oikeusvaltion toiminnalle.

Tällöin voimme myös odottaa vastakaikua liittomme tavoitteille. Liittyivätpä ne oikeustieteellisen koulutuksen resursseihin, oikeudenhoidon budjettiosuuteen tai vaatimuksiin asianmukaisista työskentelyolosuhteista ja tehtävien vaativuuden mukaisesta palkkauksesta.

***

Lakimiesliiton ensisijainen tehtävä on antaa tukea ja tarjota palveluita jokaiselle jäsenelleen.

Painetun lehden ilmoituksissa haastamme sinut mukaan näiden palveluiden aktiiviseksi käyttäjäksi. Haaste koskee niin uusia jäseniä kuin meitä jo jäseninä olevia. Liiton tarjoamista palveluista ja eduista kannattaa ottaa irti kaikki hyöty.

Jäsenmäärämme ja palveluiden käyttöaste on kasvussa.

Jäsenmäärämme ja palveluiden käyttöaste on kasvussa. Oikeudenmukainen Suomi rakentuu sitä tehokkaammin, mitä tyytyväisempiä sen rakentajat ovat.

Kirjoittaja on Lakimiesuutisten päätoimittaja, janne.laukkanen@lakimiesliitto.fi, @LaukkanenJanne