Uusi ura Lakimies­rekrytoinnista

Työnhakija

Liiton jäsenenä olet oikeutettu käyttämään Lakimiesrekrytointia. Työnhakijatietosi voit jättää rekrytoinnin tietokantaan täyttämällä sähköisen lomakkeen osoitteessa ­www.lakimiesrekrytointi.fi.
Työnhakusi on voimassa 6 tai 12 kuukautta oman valintasi mukaan. Välitämme työnhakijatietosi työnantajille tai ilmoitamme sinulle sähköpostitse työpaikoista.

Lisäksi löydät osan avoimista työpaikoista liiton nettisivujen jäsensivuilta osoitteesta www.lakimiesliitto.fi. Palvelun käyttäminen vaatii kirjautumisen liiton jäsensivuille omilla tunnuksillasi.

 

Kaipaatko toimistollesi jatkajaa?

Vuodesta 2014 lähtien Lakimiesrekrytoinnin avulla on voinut etsiä myös jatkajaa asianajo- tai lakipalveluyritykselle. Voit hakea uutta yrittäjää julkisesti liiton nettisivuilla, jolloin halukkaat hakijat voivat olla sinuun suoraan yhteydessä. 

Voit etsiä jatkajaa myös anonyymisti, jolloin nettisivuilla ei julkaista yrityksesi nimeä vaan ainoastaan se, minkälaista henkilöä haet ja missä yrityksesi sijaitsee. Saat Lakimiesrekrytoinnista kiinnostuneiden henkilöiden yhteystiedot.

Halutessasi voit myös pyytää yrittämisestä kiinnostuneiden ehdokkaiden tiedot ja ansioluettelot itsellesi.

 

Työnantaja

Lakimiesrekrytoinnin tietokannassa on noin 200 lakimiehen tiedot. Valtaosa hakijoista on kokeneita ammattilaisia, mutta joukossa on myös uraansa aloittelevia juristeja ja opiskelijoita. Voit ilmoittaa avoimesta työpaikasta liiton jäsensivujen ”Avoimet työpaikat” -sivustolla tai hyödyntää Lakimiesrekrytoinnin tietokantaa valikoivan haun avulla.

Lähetä työpaikkailmoituksesi lakimiesrekrytointi@lakimiesliitto.fi. Valikoivaa hakua varten sinun täytyy täyttää sähköinen työnantajalomake liiton nettisivuilla www.lakimiesrekrytointi.fi.

 

Kolme toimintatapaa

Lakimiesrekrytointi toimii kolmella tavalla:

1. Työnantaja jättää ilmoituksen avoimesta työpaikasta Lakimiesliiton jäsensivuille.

2. Työnantaja ilmoittaa työpaikasta Lakimiesrekrytointiin. Ilmoitus välitetään sähköpostitse vain niille työntekijöille, jotka vastaavat työnantajan toiveita. Hakijat ovat itse halutessaan yhteydessä työnantajaan. Työnantaja saa Lakimiesrekrytoinnista tiedon siitä, kuinka monelle henkilölle ilmoitus avoimesta työpaikasta on lähetetty.

3. Työnantajalle lähetetään hänen hakuehtojaan vastaavien hakijoiden ansioluettelot, ja työnantaja ottaa itse yhteyttä sopivaksi katsomiinsa hakijoihin. Lakimiesrekrytointi välittää vain luvan antaneiden hakijoiden tiedot eteenpäin. 

Voit myös hyödyntää ensimmäisen ja toisen tavan yhdistelmää työntekijän etsimiseen. Sen sijaan kolmatta tapaa ei voida yhdistää ­­­­muihin. 

**

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä:
tuula.launonen@lakimiesliitto.fi
pia.merisalo@lakimiesliitto.fi tai
kati.rautio@lakimiesliitto.fi

**

Teksti: Heidi Hänninen