YKLA on hyötyä, vaikuttamista ja kohtaamisia

Miksi yhdistys on olemassa?

Yksityisalojen lakimiehet ry perustettiin vuonna 1983 yksityissektorilla työskentelevän lakimieskunnan edunvalvontaorganisaatioksi, yhdyssiteeksi ja äänitorveksi Lakimiesliittoon päin. Toiminnan vahvana tavoitteena on edistää lakimiesidentiteettiä ja kollektiivisuutta.

YKLAlla on vahva edustus Lakimiesliiton toimielimissä.

Millaista toimintaa jäsenille on tarjolla?

Järjestämme ajankohtaisista asioista seminaareja, joihin usein yhdistyy yritys- tai järjestövierailu. Tietoturva on tyypillinen aihe, samoin uusi työaikalaki. Käymme kulttuuritapahtumissa, ja meillä on myös urheiluun liittyviä rientoja.

Meillä on myös paljon jo eläkkeelle jääneitä jäseniä, jotka osallistuvat YKLAn toimintaan aktiivisesti.

Joka toinen vuosi toteutamme opintomatkan ulkomaille. Viimeksi vierailimme Edinburghissa, jossa paikallinen politiikan tutkija kertoi meille brexitistä Skotlannin näkökulmasta. Superkiinnostavaa!

YKLAlla on vahva edustus Lakimiesliiton toimielimissä. Olemme mukana valtuuskunnassa, hallituksessa ja kaikissa valiokunnissa.

Jäsenet pysyvät ajan tasalla lakimiehiä ja varsinkin yksityissektoria koskevissa asioissa.

Mitä yhdistys antaa jäsenelle?

Jäsenet pysyvät ajan tasalla lakimiehiä ja varsinkin yksityissektoria koskevissa asioissa sekä tulevat yhdistyksen kautta myös osallistuneeksi edunvalvontaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

YKLA tarjoaa sosiaalista ja ammatillista yhteenkuuluvuutta ja tuo mukavasti yhteen asianajajia, lupalakimiehiä, yritysjuristeja sekä pankki-, vakuutus- ja järjestölakimiehiä – ammattilaisia, jotka muuten harvoin kohtaavat. Sanalla sanoen: jäsen saa hyötyä, vaikuttamista ja hupia.

Miten toimintaan pääsee mukaan?

Riittää, että on yksityissektorilla toimiva lakimies ja laittaa meille hakemuksen sekä maksaa jäsenmaksun, joka on nyt 25 euroa. Hakemuksen voi lähettää joko nettisivustolta tai suoraan hallitukselle tai jollekulle hallituksen jäsenelle.

Uudet jäsenet ovat ehdottoman tervetulleita, ja heitä on tänä vuonna tullutkin erityisen runsaasti.

Terveiset jäsenyydestä kiinnostuneelle

Rohkeasti mukaan vain vireään toimintaamme! Uudet jäsenet ovat ehdottoman tervetulleita, ja heitä on tänä vuonna tullutkin erityisen runsaasti. Pienellä jäsenmaksulla saa pääsyn lukuisiin tilaisuuksiin ja pääsee osaksi yhteisöä.

Kysymyksiin vastasi YKLAn puheenjohtaja Matleena Engblom.