Mediatiedot

 

Vuoden 2024 mediakortin voit ladata tästä.

Juristiliiton tiedotustoiminnan keskeinen väline on Juristiuutiset – Juristnytt. Lehden avulla jäsenkunta saa tietoa liitosta ja oikeudellisista asioista. Juristiuutisilla on myös tärkeä ulkoisen tiedottamisen rooli.

Myönteisen kuvan luominen liitosta ja juristikunnasta on yksi lehden tehtävistä. Lehdessä käsitellään ajankohtaisia oikeuspoliittisia ja ammatillisia kysymyksiä sekä painotetaan edunvalvonta-, työmarkkina- ja järjestöasioita. Myös liiton jäsenetuja esitellään näyttävästi lehden jokaisessa numerossa.

Lehden liitteenä julkaistaan Momentti-lehti. Se sisältää muun muassa lainsäädäntökatsauksia, oikeustapauskommentaareja ja ratkaisutiivistelmiä.

Painetun lehden lisäksi julkaistaan myös verkkolehteä sekä uutiskirjettä. Uutiskirje käsittelee kompaktissa muodossa erityisesti edunvalvonnan kannalta tärkeitä asioita. Se jakaa samalla tuoretta tietoa liiton palveluista ja tapahtumista.

Juristiuutiset – Juristnytt -lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Ensimmäinen lehti ilmestyi jo vuonna 1945, ja nykyään lehden painosmäärä on 15 600 kpl. Lehti jaetaan maksutta liiton jäsenille.

Ei-jäsenille vuosikerran tilaushinta on kotimaahan 98 euroa ja ulkomaille 110 euroa. Lehden voi tilata sähköisellä lomakkeella tästä linkistä.

Lukijat pitävät lehteä etenkin asiantuntevana, ajankohtaisena ja monipuolisena. Lehden parissa viihdytään keskimäärin noin 53 minuuttia. Lehden artikkeleita pidetään myös laadukkaina.

Juristien suosituimmat harrastukset ovat ulkoilun ja lenkkeilyn lisäksi lukeminen, kuntoilu, hiihto ja laskettelu, musiikki, taide, teatteri, golf ja tennis.

Ilmoitusten kiinnostavuudessa Juristiuutisissa ykkösenä on ammattikirjallisuus, seuraavina koulutus, lomamatkailu, harrastuksiin liittyvät ilmoitukset, sijoituspalvelu, tietotekniikka, vakuutukset ja pankkipalvelut.

Haluatko ilmoittaa juristiuutiset.fi-sivustolla. Käytössäsi on kaksi erikokoista banneripaikkaa.

Hinnat 2024:

300 x 250 px (tai 300 x 300): 540 eur/viikko

300 x 600 px: 640 euroa/viikko