Lakimiesliiton kesätapahtuma Porissa 15.7.

Lakimiesliiton valtakunnallinen kesätapahtuma alkaa Eetunaukion paneelilla, päättyy Kirjurinluodon konserttiin.

Lakimiesliitto vie valtakunnallisen kesätapahtumansa ensi kesänä Poriin. Perjantaina 15.7. järjestettävän tapahtuman aikataulut ovat alkaneet muotoutua, kun SuomiAreenan paneelikeskustelun aikataulusta ja paikasta saatiin tiedot. Viime vuonna Lakimiesliiton­ järjestämä paneeli Ovatko rangaistukset liian lieviä? keräsi Porin kaupungintalon pihalle yli 500 kuulijaa. 

– Oikeuspoliittinen paneelimme Pitääkö kaikesta voida valittaa? alkaa Eetunaukion lavalla kello 13:30. Paikka ja aika ovat erinomaiset, koska Helsingistäkään ei tarvitse kuljetuksen lähteä liikkeelle ihan aamutuimaan, sanoo Lakimiesliiton järjestöpäällikkö Olli Niemi. 

Suunnitteilla on bussikuljetuksia tarpeen mukaan ainakin Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.

– Haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni halukas pääsee paikalle, vaikka majoituspuoli on Porissa Jazzien aikaan aina vaikea järjestää. Sen takia järjestämme kysynnän mukaan bussikuljetuksia, joilla pääsee aamupäivällä Poriin ja illalla konsertin jälkeen takaisin, jos ei ole jäämässä kaupunkiin yöksi, Niemi kertoo.

Eetunaukion paneelista kesätapahtumakansa voi siirtyä joko suunnitteilla olevaan Lakimiesliiton sidosryhmätilaisuuteen Porin keskustassa tai suoraan Kirjurinluodolle, jonne on myös tarkoituksena järjestää lakimiesliittolaisten oma kokoontuminen myöhemmin illalla.

– Seuratkaa ilmoittelua uutiskirjeissä, Facebookissa ja Twitterissä. Täydennämme pakettia sitä mukaa, kun saamme asioita varmistettua. Ilmoittautuminen avataan heti, kun setti on kasassa. Hieno tapahtuma tulossa Olli Niemi hehkuttaa.