Lakimiesliitto vie valtakunnallisen kesätapahtumansa Poriin

Lakimiesliitto on viime vuodet järjestänyt valtakunnallisen kesätapahtumansa vuoro­vuosina Turussa Ruisrockissa ja Savonlinnassa oopperajuhlilla. Ensi kesänä Liitto kokeilee uutta konseptia. 

– Viemme kesätapahtumamme Pori Jazziin ja Suomi Areenaan, kertoo Lakimiesliiton järjestöpäällikkö Olli Niemi. 

– Kirjurinluodolle menemme joko perjantaina 15. tai lauantaina 16. heinäkuuta riippuen käytännön järjestelyistä. Kesätapahtumamme alkaa Suomi Areena -paneelikeskustelulla perjantaina 15. heinäkuuta, hän jatkaa.

Menneenä kesänä Lakimiesliitto järjesti Suomi Areenassa suuren suosion saaneen keskustelutapahtuman otsikolla ”Ovatko rangaistukset liian lieviä?”. Kokemuksesta rohkaistuneena Lakimiesliitto lähtee hakemaan jälleen mielenkiintoista sekä juristeja että suurta yleisöä kiinnostavaa keskustelunaihetta ja luonnollisesti mielenkiintoisia keskustelijoita.

Jäsenet saavat tietoa tarkemmista aikatauluista, lipuista, ilmoittautumisista ja mahdollisista kuljetuksista heti, kun se on mahdollista. 

– Selvitämme parhaillaan eri vaihtoehtoja. Uskon, että jäsenet ovat todella kiinnostuneita sekä Jazzien että Suomi Areenan tarjonnasta. Merkatkaa kuitenkin päivät jo kalenteriin ja seuratkaa Lakimiesliiton uutiskirjeitä, Facebookia ja Twitteriä. Niissä tulee tietoa heti, kun saamme järjestelyt valmiiksi, Niemi sanoo.

**

Mikko Salo, Lakimiesliiton viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja