Ovathan jäsentietosi kunnossa?

Mistä saat jäsennumeron?

Löydät jäsennumerosi helpoimmin joko jäsenkortistasi tai jäsenmaksulaskusta. Uudet jäsenet saavat omat tunnuksensa sähköpostiin. Mikäli olet kadottanut tunnuksesi, saat vaihtamiseen tarvittavan koodin kirjautumissivulla olevan Unohditko salasanan -toiminnon avulla. Huomaathan, että koodi toimitetaan siihen sähköpostiin, jonka olet ilmoittanut jäsenrekisteritietoihisi.

Jos kirjautumisessa on ongelmia, voit pyytää uudet tunnukset myös sähköpostitse Tuula Launoselta
tuula.launonen@lakimiesliitto.fi.

Helposti netissä

Tarkasta ja päivitä Lakimiesliiton jäsenrekisterin tiedot helposti netissä osoitteessa
www.lakimiesliitto.fi. Omiin tietoihisi pääset kirjautumalla vain jäsenille tarkoitetuille sivuille oman jäsennumerosi sekä salasanasi avulla.

 

Omat tiedot -sivuilla voit:

  • päivittää osoite- ja yhteystiedot
  • päivittää työpaikka- ja palvelussuhteen tietoja
  • päivittää tutkintotietoja
  • vaihtaa jäsensivujen kirjautumisessa vaadittavan salasanan
  • katsoa oman jäsenmaksutilanteen
  • tarkastaa jäsenyystiedot (liiton jäsenyys sekä Lakimiesten työttömyyskassan jäsenyys)
  • peruuttaa Lakimieskalenterin tai Lakimiesuutiset-lehden
  • valtuuttaa Lakimiesten työttömyyskassan luovuttamaan tietoja alennusta varten
  • asettaa markkinoinnin eston.

 

Puhelin, lomake tai ­sähköposti

Jäsentietojen sähköinen päivitys­mahdollisuus on ollut käytössä kolmen vuoden ajan, ja viime vuonna tietojaan päivitti Omat tiedot -sivun avulla noin tuhat jäsentä. Jos järjestelmän käyttö mietityttää, otetaan muutoksia vastaan myös puhelimitse 09 8561 0300 (vaihde), sähköpostilla palvelut@lakimiesliitto.fi
tai jasenrekisteri@lakimiesliitto.fi sekä sähköisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta jasen.lakimiesliitto.fi/liittymislomake/form.php

 

Edunvalvonta tarvitsee tietojasi

Omien jäsentietojen ajantasaisuus takaa, että saat aina parhaat jäsenedut sekä sujuvaa palvelua. Tiedot päivittyvät nopeasti, kun muutat ne suoraan Omat tiedot -sivulla. 

Jäsenten työpaikka- ja yhteystietoja tarvitaan edunvalvontaan sopimusneuvottelutilanteissa, yhteistoimintaneuvottelujen aikana tai muun ajankohtaisen asian vuoksi. Ajantasaisten tietojen ansiosta jäsenet saavat muun muassa sähköisen uutiskirjeen, kohdistetut kutsut Lakimiesliiton eri tilaisuuksiin sekä esimerkiksi JUKOn ja YTN:n tiedotteita. Myös luottamusmiehet tarvitsevat tiedon jäsenten työpaikoista voidakseen tukea kaikkia edustamiaan lakimiehiä. Lakimiesliitto tarvitsee vain voimassaolevan työsuhteen tiedot.

Osoitetietojen muutokset päivittyvät suoraan postin muuttoilmoituspalvelun kautta paitsi, jos jäsenellä on osoitteenluovutuskielto, hän asuu ulkomailla tai pitää rekisterissä vain työpaikan osoitetta.