Viidenkymmenen ammattilaisen voimalla

Y li kymmenen juristia, suomen kielen maistereita, muutama kauppatieteilijä, muutama kirjallisuustieteilijä, insinööri, diplomi-insinööri, tradenomeja, merkonomeja, painopinnan valmistajia ja kielenkääntäjiä. He puhuvat kotikielenään suomea tai ruotsia.

He ovat kirjoittajien ja puhujien ja muiden asiantuntijoiden kanssa tekemässä Talentumin sisältöjä juristeille, ja heidän ammattitaitonsa on nyt tehokkaammin käytössäsi Suomen Lakimiesliiton jäsenenä.

Talentum tuottaa Lakimiesliiton Koulutuksen seminaarit. Lakimiesliiton jäsenet saavat seminaareista jäsenalennuksen. Seminaareja kokoaa kolmen juristin ryhmä, vetäjänään oikeustieteen kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri Maria Ampiala. Lakimiesliiton Koulutuksen seminaareja järjestetään lähes 130 vuodessa!

Talentumin ammattilaisista otetun kuvan oikeassa laidassa olevien juristien Juha Nurron ja Arja Lappeteläisen vastuulla on Talentumin juridinen kirjallisuus. Teosten kirjoittajat ovat oman alansa ehdottomia asiantuntijoita. Talentum kustantaa vuodessa lähes sata juridista teosta, joista Juridica-sarjaa tuotetaan yhteistyössä Suomen Lakimiesliiton kanssa. Tämän lisäksi Talentum kustantaa bisneskirjallisuutta – yhä tarpeellisempaa ainakin liikejuristeille. Suomen Lakimiesliiton jäsenet saavat alennusta kaikista Talentumin kirjoista.

Kuvan toisessa rivissä keskellä näkyy päätoimittaja, oikeustieteen kandidaatti Stina Wikberg, joka vastaa sekä Suomen Laki -teoksista että www.suomenlaki.com-verkkopalvelusta toimituksensa kanssa. Lisäksi Talentum tuottaa maan kattavimpia ammattilaisille suunnattuja verkkopalveluita Talentum Fokusta ja Verkkokirjahyllyä. Talentum Fokuksesta, Verkkokirjahyllystä ja Suomen Laista löydät juridiikan teoksia sähköisenä. Fokuksen sisältöpäällikkönä toimii oikeustieteen kandidaatti Heidi Antinkari.

Suomen Lain toimituksessa tuotetaan myös Suomen Lakimiesliiton ja Talentumin yhteisponnistus Lakimiesmatrikkeli sekä sähköisenä että painettuna.

Sähköistä matrikkelia pääsee lukemaan ja päivittämään Suomen Lakimiesliiton jäsenetuna. Se on loistava tapa kertoa itsestään vähän enemmän ja verkostoitua. Vain kollegojen kesken.

Yhteistyössä on voimaa. 

Lakimiesmatrikkeli.fi ilmaiseksi!

Lakimiesliiton jäsenet saavat Liiton ja Talentumin yhdessä tuottaman lakimiesmatrikkeli.fi-palvelun ilmaisena jäsenetuna. 

– Sähköinen matrikkeli on osoittautunut todella hyväksi työvälineeksi, kaikki Suomen juristit ovat samassa palvelussa, kertoo Lakimiesliiton toiminnanjohtaja Jorma Tilander.

– Kehitämme tuotetta jatkuvasti yhdessä Talentumin kanssa vastaamaan käyttäjien toiveita entistä paremmin.

Käy päivittämässä omat tietosi osoitteessa www.lakimies-matrikkeli.fi. Ilmainen jäsenkirjautuminen tapahtuu käyttämällä omaa Lakimiesliiton jäsennumeroa ja salasanaa.

Teksti: Heini Larros

Kuva: Karoliina Paavilainen